Tontix OPTI+ salaojaremontti

salaojaremontti

Tontix OPTI+ salaojaremontti suoritetaan mahdollisimman kevyellä kalustolla, pihojanne kunnioittaen.

Opti+ salaojaremontti on toteutuneen työn ja materiaalin yksikköurakka. Menetelmällä tilaaja voi saavuttaa huomattavia säästöjä. Salaojituksessa todelliset maa-ainesten vaihtotarpeet ilmenevät vasta kaivantojen avaamisen jälkeen.

Teemme korjaustarpeen kartoituksia ja tarjouksia, joten kannattaa kysyä mikäli salaojitus tai pihan kunnostus on ollut mielessä. 

Huomioitavaa on, että salaojaremonttia tai rakennuksen salaojitusta ei aina kannata tehdä. Myös piha-alueen vedenohjauksella voidaan vähentää salaojituksen kuormitusta. Selvitetään tarve yhdessä.

Työt hoidamme kerralla kuntoon takuutyönä, pitkällä kokemuksella.


Säästöä Opti+ palvelulla

Meillä on käytössä myös Salaojaremonteissa  Opti + palvelu, jolla asiakas voi saada työn jopa annettua tarjousta edullisemmalla hinnalla käytössä olevan hintojen optimoinnin ansiosta. Mitä se tarkoittaa?

Aina, kun remontoidaan vanhaa, ei lähtökohtaisesti voida tietää, mitä yllätyksiä remonttikohde pitää sisällään. Tarjous tehdään olemassa olevan tiedon perusteella. Mikäli remontti toteutuu nopeammalla aikataululla ja vähemmillä maa-aine siirroilla, asiakkaalla on mahdollista saada jälkilaskennassa hyvitystä sopimushinnasta.

Hyödynnämme maa-aineet pihan lopullisessa ulkomuodossa, emmekä turhaan vie käyttökelpoista maa-ainetta pois. Optimoinnin tarkoitus on tehostaa toimitusta. Näin asiakkailla on mahdollista saada nopeamman toteutuksen halvemmalla, laadusta tinkimättä. Kysy lisää!