Pihojen uudistukset

Teemme pihojen uudistukset. Olemme erikoistuneet pihojen muotoiluun, suunnittelemalla asiakkaan kanssa työn ohella luovasti.

Tontin pintavesien ohjauksella voidaan säästyä suuremmilta remonteilta, esim. salaojaremontilta.

Harkitulla etenemisellä saavutetaan usein mukava ja edullinen lopputulos. Parhaat ideat ja lopputulos syntyvät muotoilun ohella. Erillistä pihasuunnitelmaa ei välttämättä tarvita.

Pyrimme hyödyntämään maaperän aineksia ja lajittelemme nurmipohjat ja kiviainekset siihen tarkoitetulla kevyellä kalustolla. Usein nurmialueen uudistamisessa ja uudelleen muotoilussa tullaan toimeen maaperän omilla materiaaleilla, lisäämällä ainoastaan nurmimulta.

Teemme myös piha-aidat ja terassien ruuviperustukset.


Säästöä Opti+ palvelulla

Pihojen uudistuksissa meillä on käytössä Opti + palvelu, jolla asiakas voi saada työn jopa annettua tarjousta edullisemmalla hinnalla käytössä olevan hintojen optimoinnin ansiosta. Mitä se tarkoittaa?

Aina, kun remontoidaan vanhaa, ei lähtökohtaisesti voida tietää, mitä yllätyksiä remonttikohde pitää sisällään. Tarjous tehdään olemassa olevan tiedon perusteella. Mikäli remontti toteutuu nopeammalla aikataululla ja vähemmillä maa-aine siirroilla, asiakkaalla on mahdollista saada jälkilaskennassa hyvitystä sopimushinnasta.


Hyödynnämme maa-aineet pihan lopullisessa ulkomuodossa, emmekä turhaan vie käyttökelpoista maa-ainetta pois. Pihojen uudistuksissa Optimoinnin tarkoitus on tehostaa toimitusta. Näin asiakkailla on mahdollista saada nopeamman toteutuksen halvemmalla, laadusta tinkimättä. Kysy lisää

Oikea aika pihanuudistukselle

Pihan uudistussuunnitelmat on täydessä käynnissä talviaikaan, kesä tulee ennemmin kuin voisi uskoa. Pihan uudistukset kannattaa ajoittaa lumitilanteesta riippuen maalis-marraskuun ajalle. Pihan suunnittelu kannattaa kuitenkin aloittaa ajoissa sekä varata arviokäynti, jolloin voidaan yhdessä suunnitella pihaan sopivia ratkaisuja.

Toteutamme pihan uudistukset ammattitaidolla ja meidän tavoitteena on saada asiakkaalle erilainen kokemus koko urakasta. Huomioimme urakan aikana myös pienetkin yksityiskohdat, kuten asukkaiden liikkumisen pihalla muutostöiden aikana. Meille on tärkeää, että muutostöiden aikana sinun arki olisi mahdollisimman sujuvaa.

Luovaa pihasuunnittelua

Harkitulla etenemisellä saavutetaan usein mukava ja edullinen lopputulos. Parhaat ideat ja lopputulos syntyvät muotoilun ohella ja erillistä pihasuunnitelmaa ei välttämättä tarvita. Tämä toimintamalli tukee parhaiten pihan oman maa-aineen hyödyntämistä ja säästää sen turhalta siirroilta.

Pyrimme hyödyntämään maaperän aineksia ja lajittelemme nurmipohjat ja kiviainekset siihen tarkoitetulla kevyellä kalustolla. Usein nurmialueen uudistamisessa ja uudelleen muotoilussa tullaan toimeen maaperän omilla materiaaleilla, lisäämällä ainoastaan nurmimulta.